top of page
balustrada de sticla
balustrada de sticla
balustrada de sticla
balustrada de sticla

Caracterul modern și rezistența balustradelor din sticlă le face să se încadreze perfect în spații publice și comerciale, în construcția scărilor, balcoanelor, podiumurilor etc.

BALUSTRADE DIN STICLA - ESTETICE SI FUNCTIONALE

Balustradele de sticlă sunt confecționate din sticlă securizată, cu diverse sisteme de prindere pe baza structurilor metalice, asigurând astfel siguranța completă.

 

Balustrade cu profil interior

Balustrade cu profil interior

Balustrada cu profil inferior este o solutie eleganta din sticla cu prindere doar in partea inferioara prin intermediul unor suporti de sustinere din aluminiu. Se recomanda aplicarea pe pardoseala sau pe parapet. Sistemul este compatibil cu sticla duplex sau laminata securizata cu grosimi cuprinse intre 12 si 22 mm cu o inaltime de 1000 mm.

Balustrada cu conectori

Balustrada cu conectori

Balustrada cu prindere in conectori este o solutie eleganta din sticla cu prindere doar in partea inferioara prin intermediul unor conectori din inox.

Balustrada cu montanti

Balustrada cu montanti

Balustrada din sticla cu montanti este o solutie clasica cu fixare a sticlei prin intermediul conectorilor. Se pot monta cu prindere pe treapta sau lateral, dar este indicat montajul lateral intrucat pastreaza treapta libera.

Convinge-te de calitatea serviciilor noastre! Sună la 0748.400.541 sau completează formularul următor și spune-ne cu ce te putem ajuta!

Nume *

Email *

Telefon *

Localitate *

Subiect

Mesaj *

Multumim ca ati ales Glass Concept!

bottom of page