top of page

Copertine de sticlă

 

 

Dispuse deasupra intrării într-o clădire, copertinele de sticlă au multiple calități estetice și funcționale. Sunt extrem de de elegante, nu blochează lumina și protejează intrarea de efectul ploilor și zăpezilor.

Copertinele din sticlă sunt des utilizate în construcțiile moderne cu rol de protecție. Sunt construcții elegante din sticlă cu prindere în zidărie. Elementele de îmbinare sunt din inox și sunt special executate să susțină o greutate foarte mare.În funcție de dimensiunea foilor de sticlă, se pot diviza în mai multe unități de susținere.

Elementele ce alcătuiesc sistemul sunt:

  • Conectori de legătură între perete și sticlă

  • Conectori de susținere sticlă

  • Legătură - bară rigidă

  • Conector de legătură între bară rigidă și zidărie.

copertine din sticla luminatoare
copertine de sticla luminatoare

Copertinele din sticlă sunt elemente arhitecturale spectaculoase pentru intrările în clădiri, sunt sigure, estetice și transparente.

Copertinele din sticlă, pe lângă rolul estetic și cel de a permite luminii să între în interorul clădiri, are și rolul de protecție împotriva ploii ( efectul de a fi sub o astfel de copertină în timpul ploii este unul spectaculos ).

În funcție de proiectul arhitectural se pot furniza soluții de realizare și montaj a copertinelor din sticlă cu feroneria adecvată furnizată de producătorii din domeniu.

Inovația definește compania noastră în domeniul sticlei arhitecturale, putând furniza soluții unice pe piața din România și anume: realizarea copertinelor din sticlă curbată securizată și laminată pentru cea mai bună protecție și siguranță cât și pentru creerea unui aspect deosebit.

 

Convinge-te de calitatea serviciilor noastre!

0748.400.541

 

bottom of page