top of page
fatade cladiri din sticla
fatade cladiri din sticla
fatade cladiri din sticla
fatade cladiri din sticla
fatade cladiri din sticla
fatade cladiri din sticla
fatade cladiri din sticla
fatade cladiri din sticla
fatade cladiri din sticla
fatade cladiri din sticla

Fațada din sticlă este în prezent o soluție inovativă care îmbunătățește nu numai apectul estetic a unei construcții, dar asigură și o protecție fonică, termică, acces îmbunatatit la lumina zilei, oferind în acest mod interiorului o atmosferă plăcută și păstrarea unei temperaturi optime.

fatade din sticla

Fațade SPIDER din sticlă

 

Au devenit un mod de exprimare în arhitectură, profitând de toată proeminența structurii sau de transparența fațadei de sticlei. Fațadele spider au avantajul de a crea suprafețele de sticlă fără nici o obstrucție vizuală pentru vizitatorii din exteriorul clădirii, oferă o incredibilă cantitate de lumină pentru clienții din interior și dezvăluie frumusețea structurii, în timp ce beneficiază de izolarea termică corespunzătoare. Aceste fapte singure sunt motivul pentru utilizarea pronunțată a construcțiilor de tip fațade spider în arhitectură și construcția mondială.Utilizat pentru pereții de sticlă și copertine, sistemele de fațade spider sunt în principal concepute pentru a conecta mai multe panouri din sticlă. Prinderile spider sunt de asemenea utilizate în zonele cu o mare încărcare a vântului, unde siliconul structural și montanții de sticlă nu sunt suficienți pentru a face față încărcărilor. Aceste sisteme de fațade spider oferă o mare flexibilitate pentru crearea de panouri mari din sticlă, iar posibilitățile oferite de sistem sunt nelimitate. Multe accesorii din inox vin să ajute la completarea proiectării de construcții complexe din sticlă, utilizând sisteme de fațade spider.

fatade sticla

Fațade dublu -strat de sticlă

 

Fațadele dublu a€“ strat reprezintă un fenomen arhitectural care are la bază atât un aspect estetic a€“ îmbrăcarea în totalitate în sticlă a unei clădiri a€“, cât și un aspect practic: dorința de a beneficia de ventilație naturală pentru a îmbunătăți calitatea aerului interior, fără constrângerile de natura acustică sau de siguranța ce caracterizează fațadele cu ventilație naturală realizate dintr-un singur strat. În acest sens, unii specialiști sunt de părere că fațadele dublu a€“ strat din sticlă sunt expresia unui design modern, care corespunde unui concept ecologic ce pare a avea un viitor promițător. Alții consideră că folosirea lor la întâmplare, în orice fel de climat, este o greșeală și că principalul lor dezavantaj este costul ridicat.

Fațadele din sticlă reprezintă cele mai moderne și practice metode de protecție a clădirilor. Glass Concept proiectează și montează toatel elementele necesare unei construcții moderne.

Folosește formularul de mai jos pentru a detalia proiectul la care te gândești și îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Va multumim ca ati ales Glass Concept!

bottom of page