top of page
balcoane de sticla
balcoane de sticla
balcoane de sticla
balcoane de sticla

Balconul din sticlă

Sistemele de închidere din sticlă pentru balcoane GLASS CONCEPT, reprezintă o soluție avantajoasă de sporire a spațiului interior, oferind în același timp protecție împotriva temperaturilor scăzute, vântului, prafului, zăpezii, zgomotelor și nu în ultimul rând, un aspect modern.

Reprezintă soluția ideală mai ales pentru balcoanele de proporții medii și mari din cadrul complexelor de locuințe unde aspectul general al clădirii este foarte important, și unde există restricții în acest sens. Sistemul de închidere este în totalitate mobil. Manipularea foilor de sticlă se realizează prin glisare, acționând individual fiecare panel.

Pentru protecție sporită, sistemul este dotat cu garnituri siliconice detașabile care au rolul de a estompa infiltrarea apei în balcon. Pentru ventilarea suprafeței este suficientă detașarea garniturilor sau glisarea foilor de sticlă din loc în loc; astefl, aerul va pătrunde în interior și nu se va formă condens.

În concluzie, noile sisteme de închidere pentru balcoane sunt soluția optimă având în vedere că nu prezintă profile sau montanți verticali are să verifice fațada ladirii.

Componentele din aluminiu pot fi vopsite în câmp electrostatic, în orice culoare, în același ton utilizat de constructorul complexului, rezidențial și se pot aplica sticle transparnte (clare).

 

balcoane sticla

INCHIDERI BALCOANE CU STICLA, INCHIDERI TERASE CU STICLA...

terase inchise cu sticla

Terasa din sticlă

O soluție performantă din punct de vedere tehnic și destinată unui proiect de construcție a terasei de la început, este închiderea acesteia cu foi de sticlă mobile, care se pot asambla sub formă pereților etanși, atunci când temperaturile scad, sau aduna atunci când nu mai e nevoie de izolare termică.

Sistemul de închidere cu parcare, pe baza căruia funcționează majoritatea acestor instalații, este foarte practic din două motive: în primul rând, adunarea foilor de sticlă nu implică eforturi și nici nu ocupă mult spațiu, iar în al doilea rând, acesta permite și închiderea teraselor circulare, redându-le aspectul modern și pe timp de iarnă.

MISIUNE

  • Design modern: Sticlă și aluminiu;

  • Vedere panoramică: Nu conțin profile sau montanți verticali;

  • Flexibilitate: Deschidere ( glisare ) în totalitate;

  • Aerisire: Detașarea garniturilor siliconice;

  • Protecție: Vânt, praf, zăpadă;

  • Spațiu suplimentar: Balconul poate fi utilizat în orice perioadă a anului.

SIGURANȚĂ

Desigur, reticența față de pereții și închiderile de sticlă la exterior se datorează, de cele mai multe ori, nesiguranței asociate cu sticlă și temerilor legate de coeficientul de izolare pe care ea îl asigură. Deși în cazul teraselor, importanța acestor factori nu este atât de mare precum în cazul pereților din sticlă instalați la exteriorul spațiului locuibil, totuși trebuie reamintit faptul că orice sticlă folosită la exterior este fabricată corespunzător a€“ e securizată, are grosimea de 8, 10 sau 12 mm, e foarte rezistentă la accidente mecanice, iar gradul de izolare pe care îl asigură este de asemenea ridicat, majoritatea producătorilor oferind variantă sticlei termoizolante. Structurile de sticlă pentru închiderea teraselor și balcoanelor sunt de asemenea foarte sigure, fiind instalate, de regulă, pe profile de aluminiu, însoțite de accesorii din oțel inoxidabil, care au funcționalitatea garantată pe termen lung.

Convinge-te de calitatea serviciilor noastre! Sună la 0748.400.541 sau completează formularul următor și spune-ne cu ce te putem ajuta!

Nume *

Email *

Telefon *

Localitate

Subject

Mesaj *

Multumim ca ati ales Galss Concept!

bottom of page