top of page
pardoseli sticla

Pardoselile din sticlă sunt printre ultimele inovații în materie de utilizare a sticlei. Ele se pretează la clădiri și interioare cu un aspect modern, îndrăzneț.

pardoseli din sticla
pardoseli din sticla
pardoseli din sticla
podele sticla
podele sticla
podele sticla
pardoseli din sticla

Pardoselile din sticlă sunt un moft. Dar ele sunt așa de spectaculoase încât în locurile unde pot fi admirate sigur ascund niște valori cu care proprietarii se pot mândri. Sunt sigure, estetice, transparente.

Zonele de pardoseală din sticlă sunt elemente unicat prin design și, în ciuda aparenței fragile, deosebit de sigure.

Elementele pentru pardoseli și treptele de sticlă sunt în general confecționate din sticlă laminată (stratificată) în 3 sau mai multe straturi.

În componența geamurilor stratificate se pot folosi geamuri de diverse grosimi, culori, securizate sau nu. O pardoseală din sticlă este realizată în general din geam laminat a“ triplex ( cu diverse prelucari a“ securizare, prelucari ale cântului ) împreună cu elemente de montaj.

Grosimea sticlei va fi calculată de către departamenul nostru tehnic în funcție de fiecare proiect în parte, pentru a va oferi siguranță și eleganţă.

Convinge-te de calitatea serviciilor noastre! Sună la 0748.400.541 sau completează formularul următor și spune-ne cu ce te putem ajuta!

Nume *

Email *

Telefon *

Localitate *

Subiect

Mesaj

Multumim ca ati ales Glass Concept!

bottom of page