top of page
compartimentari sticla

COMPARTIMENTĂRILE DE STICLĂ -“ ALTERNATIVĂ MODERNĂ

Compartimentarea cu ajutorul sticlei fie ea și transparentă, opacă sau colorată, asigură luminozitatea oricărui tip de spațiu. Această aplicație a sticlei se pretează în special pentru clădiri de birouri, băi, holuri sau vestiare.

Pereții sun fixați prin diverse sisteme:

- coltare sau profile de aluminiu;

- șină perimetrală.

Delimitarea spațiului

Pereții din sticlă permit luminii naturale să pătrundă în interior, asigurând în același timp, pe lângă transparență, soluții flexibile de delimitare a spațiului. Un birou sau un loc de luat masa pot fi integrate oricând într-un spațiu larg deschis printr-un perete de sticlă fix (cu sau fără ușă de acces) sau chiar printr-un perete mobil din sticlă, ce poate fi utilizat doar în caz de nevoie.

Design

Având în vedere diversitatea gamei de sticlă existentă în prezent, pereții din sticlă pot ajuta la crearea unor efecte vizuale deosebite. Pentru o claritate și transparență totală putem folosi geamul 'ultraclear' fără tentă verzuie, dar și geamuri colorate în masă pentru pete de culoare. În cazul pereților despărțitori din sticlă folosiți la băi sau dressing-uri, se poate folosi un geam sablat sau un geam vopsit în orice culoare RAL și laminat. De asemenea, pentru design-uri mai sofisticate, geamurile pot fi colantate sau vopsite pentru a reda imagini, peisaje, texturi, sigle, etc..

Sisteme de prindere

Pereții din sticlă sunt realizați din geam securizat cu grosime 8-10 mm, existând o multitudine de profile și sisteme de prindere pentru execuția unei game diverse de partiții din sticlă cu uși batante sau glisante incorporate. Pentru o bună izolare fonica, se pot realiza pereți dublu vitrați folosindu-se două foi de sticlă de 6-8 mm grosime. Mai mult, pereții dubli pot conține între foile de sticlă sisteme de jaluzele pentru reducerea vizibilității în spațiul interior.Pereții din sticlă mobili de tip HSW sau MOVEO sunt extrem de flexibili : pot fi închiși parțial sau total, asigurând acces facil pe de o parte, dar și intimitate perfectă cu grad ridicat de izolare fonică.

Compartimentari din sticla izolante

Compartimentari din sticla izolante

Profilele din aluminiu sunt sine perimetrale tip Dorma ce ofera o izolare fonica buna si un design estetic excelent. Sticla este securizata si poate avea grosimi cuprinse intre 8 si 12 mm. Poate fi clara, nuantata sau sablata. Se pot aplica print-uri sau modele speciale de sablare, in functie de preferintele beneficiarului.

Compartimentari din sticla standard

Compartimentari din sticla standard

Designul unui perete sticla poate fi ales astfel incat sa se potrveasca cu elementele adiacente cum ar fi finisajul peretilor, corpurile de mobilier, decoratiuni. Suntem bucurosi sa va putem ajuta in realizarea proiectului dumneavoastra si va stam la dispozitie cu date tehnice si legate de costurile unui perete de sticla.

Compartimentari din sticla glisante

Compartimentari din sticla glisante

Sunt alcatuite din profile din aluminiu ( toc si bagheta ) si sticla securizata. Sticla este securizata si poate avea grosimi cuprinse intre 8 si 12 mm. Poate fi clara, nuantata sau sablata.

Aplicabilitate

  • birouri open space: separarea birourilor manageriale sau a sălilor de ședință.

  • restaurante, cafenele - pereți din sticlă mobili care permit separarea anumitor zone pe perioada diverselor evenimente dar și soluții pentru separarea zonelor de fumători de nefumători.

  • hoteluri - soluții luxuriante de compartimentare a băii din camera de hotel cu sticlă sablată sau sticlă vopsită.

  • rezidențial - separarea bucătăriei sau a spațiului pentru gătit de zona de dining, prin pereți ficși sau pereți mobili care se pot îndepărta după terminarea procesului de gătit, dar și variante foarte interesante de pereți de sticlă culisanți pentru separarea dresingului de zona de dormit

compartimentari sticla partitii
compartimentari sticla partitii
compartimentari sticla partitii
compartimentari sticla partitii
compartimentari sticla partitii
compartimentari sticla partitii
compartimentari sticla partitii
compartimentari sticla partitii
compartimentari sticla partitii
compartimentari sticla partitii
compartimentari sticla partitii

Convinge-te de calitatea serviciilor noastre! Sună la 0748.400.541 sau completează formularul următor și spune-ne cu ce te putem ajuta!

Nume *

Email *

Telefon *

Localitate *

Subiect

Mesaj

Multumim ca ati ales Glass Concept!

bottom of page