top of page

Usi din sticla pivotante

Se numesc uşi pivotante deoarece balamalele foii de uşăsunt fixate în pardoseală, respectiv tavan.

Din acest motiv necesită pardoseală şi tavan rigid. În cazul unui tavan fals, scafă, grindă mascată cu plăci din gips carton sau orice alt material moale necesită rigidizarea tavanului.

Acesta se poate obţine prin executarea unei structuri metalice din ţeavă rectangulară, profil de gips carton cu inserţie din lemn de esenţă tare sau ceva similar.

În general se folosesc mânere tip ţeavă, încuietoare pe laterala uşii sau la colţul inferior a foii de sticlă şi amortizor montat în pardoseală ce permite blocarea uşii deschis la 90 grade sau închis la 0 grade.

Atenţie la ţevi de încălzire, cabluri electrice trase prin pardoseală deoarece montarea sistemului hidraulic denumit amortizor necesită executarea unui decupaj în pardoseală.

Sunt uşi fiabile, foarte rezistente, însă au un mic dezavantaj, nu oferă izolaţie fonică şi termică foarte bună.

Caracteristici:

Uşile pivotante sunt uşi din sticlă de sine stătătoare, ce nu necesită toc de uşă sau ramă din aluminiu şi din acest punct de vedere au un mare avantaj în raport cu celelalte tipuri de uşi .Se execută din sticlă securizată de 10 mm grosime, în general transparentă sau colorată, în masă verde, gri sau bronz.

Ulterior, în funcţie de beneficiarul locaţiei se aplică pe ea autocolant reprezentând sigla firmei, ori autocolant ornamental, colorat, antiefracţie, etc.Pot fi executate la dimensiuni de maxim 1100 mm lăţime şi o greutate de maxim 100 kg.Înălţimea este determinată de lăţime, dar poate ajunge chiar şi până la 3500 mm cu feronerie standard DORMA UNIVERSAL.

                    Convinge-te de calitatea serviciilor noastre!

    Completeaza formularul urmator si spune-ne cu ce te putem ajuta!

Nume *

Email *

Telefon *

Localitate *

Subiect

Mesaj

Multumim ca ati ales Glass Concept!

bottom of page