top of page
usi din sticla
usi din sticla
usi din sticla
usi din sticla
usi din sticla
usi din sticla
usi din sticla
usi din sticla
usi din sticla
usi din sticla
usi din sticla
usi sticla

Usile din sticla batante

Fiind foarte utile datorita faptului ca se pot deschide in ambele directii, cele mai frecvente usi de sticla sunt cele pendulare sau batante, cu amortizor de pardoseala, in diferite combinatii: usi simple, duble, cu supralumina, fara supralumina, cu parte laterala fixa, sau diferite combinatii.Simple sau duble…cu supralumina sau parti laterale fixe…va oferim orice varianta pentru un perete de sticla estetic si de efect.

Feroneria pentru aceste tipuri de usi permite constructii de ansambluri din sticla foarte estetice si utile, pastrand luminozitatea spatiilor interioare. Sticla fiind securizata (calita), ele se pot folosi in diferite tipuri de proiecte ca birouri, magazine, locuri publice sau acasa, izoland spatiile din aceste zone dar nu si lumina.In cazuri speciale cand pardoseala nu permite interventii asupra ei, (este incalzire in pardoseala de exemplu) balamalele se pot monta pe perete sau cu amortizor superior. Feroneria poate fi patrata cu capace de aluminiu, inox, bronz sau cromate, arcuita, sau cu prinderi punctuale confectionate din inox satinat, iar manerele pot varia practic de la buton de prindere pana la manere tragatoare de 2,5 m inaltime, de diferite forme, din teava rotunda sau chiar patrata. In caz de nevoie sunt si solutii pentru control acces.

Se pot folosi cu succes in lucrarile de interior deservind drept: usi de acces pentru apartamente, resedinte, birouri, societati comerciale.

 

Pentru ca proflul slim din aluminiu este dotat cu garnitura cauciucata, ofera etanseitate si izolare fonica sporita, astfel ca sunt ideale pentru sali de conferinta, birouri manageriale si alte spatii care necesita deopotriva luminozitate si intimitate.

Neavand bariera termica, nu se recomanda utilizarea la exteriorul constructiilor.

 

Se pot aplica in diferite variante de culori, atat ale sticlei cat si ale profilelor din aluminiu ce intra in componenta sa.

 

Se utilizeaza doar sticla securizata.

Dimensiunile si design-ul final se stabilesc impreuna cu specialistului tehnic.

Grosimea sticlei poate fi de 8 sau 10 mm.

Se utilizeaza feronerie din aluminiu sau inox.

Nu se utilizeaza amortizor in pardoseala

Accesoriile pot fi satinate sau polisate

Disponibil in dimensiuni personalizate

 

                    Convinge-te de calitatea serviciilor noastre!

    Completeaza formularul urmator si spune-ne cu ce te putem ajuta!

Nume *

Email *

Telefon *

Localitate *

Subiect

Mesaj

Multumim ca ati ales Glass Concept!

bottom of page