top of page
usi din sticla
usi din sticla
usi din sticla
usi din sticla
usi din sticla
usi din sticla
usi din sticla
usi din sticla
usi din sticla
usi din sticla
usi din sticla
usi glisante

Uşi de sticla glisante

Se numesc uşi glisante sau culisante deoarece sunt acţionate de un sistem de cărucioare montat într-un profil de rulare fixat în tavan sau pe perete.

Sunt uşi fiabile, foarte rezistente, însă concepute doar pentru interior sau acolo unde izolaţia termică şi fonică nu este o cerinţă. Rolul lor este de a separa încăperi aducând un design special spaţiilor unde sunt amplasate. Efectul de uimire şi apreciere este garantat, pot fi plusul ce lipseşte dintr-o încăpere.

 

Caracteristici:

Uşile glisante se execută din sticlă securizată cu grosimi de 8, 10 sau 12 mm.

Uşile glisante pot fi manipulate cu uşurinţă, deşi pot avea dimensiuni de 1400 mm lăţime, 3000 mm înălţime şi 12 mm grosime şi pot cântări 126 kg.Există şi un sistem de stopare a uşii în cele 2 capete de cursă, ce opresc foaia de uşă în siguranţă.Ghidajul de pardoseală este finuţ şi elegant având rolul de a nu-i permite foii de uşă să se balanseze spre interior sau exterior.Uşile sunt acţionate de mâner tip ţeavă sau buton, cu posibilitatea de încuiere în pardoseală.

Destinatie:

Sunt destinate pentru săli de conferinţă, şedinţe, seminarii, livinguri, terase.

Cu usi glisante pot fi executate compartimentari in special acolo unde nu este spatiu suficient pentru mobilier, birouri sau alte obiecte.

Diferitele sisteme de usi glisante pot fi interesant combinate cu sticla pentru a alcatui niste decoruri in casa din simple usi glisante.

Avantajul principal al acestor usi este faptul ca nu ocupa din spatiul de intrare, ele pot glisa langa perete, astfel se poate elibera tot spatiul de intrare.Sistemele pot fi cu carucioare ascunse sau cu caruicoare vizibile, care pot fi montate atat pe sticla cat si pe zidarie sau structura metalica.

                    Convinge-te de calitatea serviciilor noastre!

    Completeaza formularul urmator si spune-ne cu ce te putem ajuta!

Nume *

Email *

Telefon *

Localitate *

Subiect

Mesaj

Multumim ca ati ales Glass Concept!

bottom of page