top of page
usi din sticla
usi din sticla
usi din sticla
usi din sticla
usi din sticla
usi din sticla
usi din sticla
usi din sticla
usi din sticla
usi din sticla
usi din sticla
usa armonica

Usa de sticla tip armonica

Usile armonice sunt folosite pentru separarea spatiilor, au un design doasebit. Aceste usi se instaleaza usor si au o eficienta energetica majora. Usilie pliante culisante tip armonice sunt usoare si au o eficienta maxima. Usile armonice sunt produse din: lemn, PVC, sticla, aluminiu. Acestea sunt elegante, simple si functioneaza usor.

 

Uşile armonice se pot plia stânga-dreapta pe pereţii laterali sau pot fi strânse pe o parte a peretelui.Uşile armonice, cât şi pereţii movibili sunt montate într-o cale de rulare, aceasta din urmă fiind fixată în tavan.La pereţii movibili se pot folosi sistemele tip slim conţinând doar calea de rulare, foile de sticlă şi piesele de fixare, sau există şi modele cu izolaţie fonică şi termică.

 

Caracteristici:

În principiu se foloseşte sticlă securizată de 10 mm pentru realizarea uşilor armonice. Spunem în principiu deoarece la sistemele cu etanşeitate putem apela şi la geam termoizolator de diferite grosimi, în funcţie de tipul de HSW.Greutatea maximă a unei foi de sticlă nu poate depăşi 80 kg şi/sau 1 100 mm lăţime. Sistemul HSW-G poate susţine greutatea totală de maxim 1 000 kg de foi glisante, având parcarea paralel cu peretele glisant, perpendicular pe el, ori alte modele în unghi variabil. Parcarea poate găzdui un număr de maxim 7 foi glisante. Foile de sticlă conform recomandărilor producătorului trebuie să se limiteze la o înălţime de 3 000 mm. Peste această înălţime este indicat să se folosească o automatizare, practic prin apăsarea unui buton, peretele să se deplaseze singur, acţionat de un sistem electric.

 

Destinaţie:
În cazul în care încăperile mari trebuie divizate în spaţii mai mici, anumite zone ca foaiere, săli sau magazine etc., trebuie segmentate din când în când, dar înainte de toate trebuie să vă gândiţi la partiţiile mobile. Acestea sunt oferite într-o gamă foarte largă de DORMA HSW şi FSW.Uşile armonice sunt alegerea ideală pentru spaţii mici, unde locul nu permite desfăşurarea foilor de sticlă, astfel alegem să pliem câteva foi pe dreapta şi câteva pe stânga. Sunt destinate, de obicei, pentru case, fiind ideale ca perete despărţitor între bucătărie şi sufragerie sau dormitor şi dressing.Sunt folosite şi în magazinele din centrele comerciale pentru o deschidere mai mare.Pereţii movibili sunt preferaţii proprietarilor de magazine din ţările cu climat mai cald şi nu numai. Vara puteţi avea toată vitrina deschisă, astfel clientul intră în magazin chiar şi fără să-şi dea seama. Uşile armonice le găsim şi în centrele comerciale, unde cafenelele sunt închise după program prin câte un perete movibil tip HSW.Printre altele este un sistem agreat şi de saloanele auto.

                    Convinge-te de calitatea serviciilor noastre!

    Completeaza formularul urmator si spune-ne cu ce te putem ajuta!

Nume *

Email *

Telefon *

Localitate *

Subiect

Mesaj

Multumim ca ati ales Glass Concept!

bottom of page