top of page

Vitrine magazine din sticla

vitrine din sticla

Vitrina unui magazin  reprezintă interacțiunea dintre mediul exterior și ceea ce dorește să comunice comerciantul.

vitrine din sticla

Cu ajutorul vitrinelor din sticlă vizibilitatea din interiorul și exteriorul magazinului este maximă, astfel încât comunicarea produselor să fie făcută într-un mod profesionist.

vitrine din sticla

În cele mai multe situații se folosește sticla securizată de 10 mm grosime și în cazuri cu totul speciale se poate merge pe grosimi de 12mm sau mai mari.

vitrine din sticla

În general la vitrinele din sticlă, trebuie ca beneficiarul să știe că sticla fiind un material flexibil, dar și casant, are nevoie de flexibilitate, drept urmare ea poate să flambeze la vibrații și este recomandat să se întâmple.

vitrine din sticla

Vitrinele de sticlă pot ajunge la înălțimi destul de mari, de regulă însă până în 4 m.

La aceste înălțimi, având în vedere că vitrina de sticlă va fi împărțită în mai multe module de geam, acestea neavând decât prindere superioară și în pardoseală, vor flamba dar este absolut normal să se întâmple acest lucru.

 

De aceea este absolut necesar că prinderile din plafon și cele din pardoseală să fie foarte solide și de calitate superioară.

vitrine din sticla

Sticlă este un material care cântărește 25 kg/mp pentru grosimea de 10mm, așadar punctele critice sunt cele de susținere. De asemenea nu trebuie neglijată nici calitatea sticlei care este la fel de importantă.

vitrine din sticla
vitrine din sticla

Folosește formularul de mai jos pentru a detalia proiectul la care te gândești și îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Convinge-te de calitatea serviciilor noastre!

0748.400.541

 

Nume *

Email *

Telefon *

Localitate *

Subiect

Mesaj

Multumim ca ati ales Glass Concept!

bottom of page